Layanan Tuku
Layanan Saran Ekspor
Layanan Kepenak

Napa Pilih Kita

  • Perusahaan Sunny Trading misuwur amarga tulus lan layanan pelanggan sing apik.
  • Perdagangan sing cerah ana ing koperasi karo luwih saka 500 pabrik manufaktur, uga perusahaan sing pas kanggo entuk produk sing berkualitas saka pabrikan kanthi rega target sing apik.
  • Kita kerja sama karo perusahaan adhedhasar Nigeria (Tony Global Leading and Logistics CO, .Ltd). Dheweke nangani kargo lan dikirim menyang Nigeria, uga duwe merek TGL Brake Shoe.
  • Biaya layanan dagang sing cerah sithik nganti 5% nalika pelanggan dadi anggota sing ndaftar lan duwe rekor bisnis sing apik karo kita, dheweke bisa ngrasakake mupangat barang sing dikirim sadurunge rampung pambayaran 50% menyang pabrikan.

Babagan awake dhewe

Sawise ngewawancarai udakara 200 perusahaan asing babagan tantangan sing diadhepi nalika nyoba nindakake bisnis ing China, kita nemokake manawa nuduhake tantangan sing padha, yaiku sumber daya sing ora cukup kanggo sumber pabrik manufaktur ing China, ana sing mogok transaksi bisnis karo distributor Cina karo ngira yen dheweke lagi ngatasi pabrik-pabrik pabrik, lan efek iki asring mengaruhi faktor rega, distributor Cina mesthi nambah bathi karo rega pabrike lan iki bakal nambah biaya produksi, dagang sing cekap nggawe sumber daya sing cukup kanggo mbiyantu sumber pabrik-pabrik pabrik sing dipercaya ing China tanpa biaya tambahan sing dipasang ing biaya produksi. Perusahaan dagang sing cerah mbantu ngrewangi biaya produksi larang karo rega target klien, bisa nyedhiyakake Kontrol Mutu, Saran Ekspor, Golek Panjaluk lan layanan liyane.

babagan

Kirim Enquiry

1. Kirimake priksaan, menehi katrangan babagan produk sing pengin lan syarat kustomisasi.
2. Agen profesional bakal ngubungi sampeyan, mbantu sampeyan nemokake pabrikan sing paling apik, entuk rega sing paling kompetitif, lan nawakake solusi logistik sing paling irit lan stabil.
3. Sampeyan mbayar biaya produksi massal. Agen kasebut ngetutake babagan produksi lan ngatur kanggo nyimpen kabeh produk ing gudang kita.